Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Η καμήλα δεν κοιτάει την καμπούρα της, αλλά κοιτάει την καμπούρα του παιδιού της...

-Την είδατε την κόρη του Μ;
-Είναι πολύ άσχημη! 
-Τερατάκι! 
-Πάρα πολύ άσχημη!
-Χάλια!!
-Όταν ήταν μικρή ήταν όμορφη, πώς έγινε έτσι Θεέ μου;!

Έτσι όμορφα πέρασε σήμερα η ώρα στο φροντιστήριο. Θάψιμο, θάψιμο και πάλι θάψιμο. Ποιοί είστε εσείς ρε που θα κρίνετε έτσι τους άλλους; Σας έχει δοθεί από κάπου το αξίωμα του κριτή; Ή μήπως θεωρείτε τους εαυτούς σας τόσο ανώτερους από τους άλλους; Και στο κάτω κάτω, αν δεν σου αρέσει, μην κοιτάς. Κλείσε όμως το βόθρο, πριν βρεθεί εκτός ελέγχου. Δεν σου έφταιξε σε τίποτα το παιδί. 

-Ναι κυρία, το πιο κοντό από τα δύο αγοράκια, το ξανθό. Πίνει πάρα πολύ. Δε μου φαίνεται καλό παιδί.

Εσύ θα μας πεις ότι το παιδί δεν είναι καλό επειδή πίνει πολύ, που στο κάτω κάτω έτσι έχει μάθει στη χώρα του; Αν κι εσύ ήσουν Ουκρανίδα και έπινες όπως όλοι, θα σου άρεσε να σε κακολογούν μόνο και μόνο γι αυτό; Αν όλοι αυτοί που πίνουν δεν είναι καλοί άνθρωποι, τότε εσύ τι είσαι, που δεν πίνεις κιόλας; Κρίνεις χωρίς να ξέρεις, χωρίς να έχεις αποδείξεις, χωρίς να σε ενδιαφέρει. Αυτό και μόνο σε κάνει χειρότερη. 

-Ε κυρία δεν έχουμε και κανένα καλό αγόρι στο φροντιστήριο!
-Ε πώς; Ο Π.
-Χαχαχα! Κυρία τώρα να σχολιάσω; Έχετε δει πώς περπατάει; Πώς κουνάει τον κώλο του; Μπλιάχ!
Ή μήπως ο Κ; Με τη φράντζα! Χαχαχαχα!

Πήγαινε εσύ κοπελιά στον γκόμενό σου και άσε όλους τους άλλους. Δεν σε υποχρέωσε κανείς να τον γουστάρεις τον άνθρωπο. Δεκτή η γνώμη σου, δεν σου αρέσει. Τελείωσέ το όμως εδώ. Πώς μπορείς και κοροϊδεύεις κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν σου αρέσει το περπάτημά του ή ο τρόπος που ντύνεται. Ελευθερία ελευθερία, αλλά το χουμε παραχέσει το ζήτημα. 
Σήμερα φαίνεται, ήταν η μέρα μου. Συνέχεια τέτοια θέματα. Δεν άντεξα άλλο, ξέσπασα. Δηλαδή, θα τους άρεσε αυτούς να τους κοροϊδεύουν έτσι πίσω από την πλάτη τους; Αν θέλουν, ας πάνε να τα πουν μπροστά τους, εκεί θα φανεί η μαγκιά τους. Όχι από μπροστά τι ωραία τι καλά και από πίσω τι σκύλα και τι άχρηστος. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όλα τα μούτρα είναι κρυμμένα πίσω από μια ωραία εμφάνιση. Αλλά, όμοιος τον όμοιο αγαπά κι όμοιος τον όμοιο θέλει....
Μετά από τόσο καιρό, επέστρεψα με μια πολύ ευχάριστη ανάρτηση, deshou?
Τέλος πάντων, ελπίζω κάποτε να καταλάβουν πόσο λάθος συμπεριφορά έχουν. 


13 σχόλια:

Creepy Dreamer είπε...

Θα καταλάβουν όταν η ασχήμια που περιβάλει την καρδιά τους τους αφήσει μόνους.
Να γράφεις πιο συχνά :*
Φιλια.

Escapist είπε...

Creepy Dreamer, δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι σπάνια μένουν μόνοι τους.
Θα προσπαθήσω!

Φιλιά~!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα μισούσα αυτού του τύπου ανθρώπους. Δεν ξέρουν καλά-καλά τον άλλον και τον κακολογούν, απλά επειδή δεν είναι αρκετά σωστός για τα γούστα τους.

Τέτοια ατομα δεν αξιζουν την προσοχή σου.

Φιλιά. :*

Escapist είπε...

MyBeloved, το ξέρω πως δεν αξίζει ούτε καν να μιλώ γι αυτούς, αλλά μου τη δίνουν! Δε μπορώ να το ελέγξω. Και να φανταστείς είμαι αρκετά υπομονετικό άτομο. :P

Φιλιά~!

Rohanne είπε...

Χμφ κλασικά πράγματα. Δουλειά δεν είχε ο διάολος, έθαβε τον κόσμο. Μη δίνεις σημασία, αυτοί δεν πρόκειται να αλλάξουν. Αφού δεν έχουν κάτι ουσιαστικό να κάνουν, ασχολούνται με τους άλλους. Εσύ κοίτα να είσαι σωστή ;)
Μάκια <3

Escapist είπε...

Virgilia, το ξέρω. Απλώς μου τη δίνει άσχημα.

*chu~*

StarsAre4ever είπε...

Πες τα βρε Κατερίνα! Αμάν πια με αυτόν τον κοινωνικό ρατσισμό και τις προκαταλήψεις από το πρώτο καλημέρα. Λόγο της ανασφάλειας του ο καθένας πάει και κρίνει ανθρώπους χωρίς αποδείξεις και χωρίς να τον γνωρίζει τον άλλο. Όλοι οι άλλοι είναι οι κακοί ενώ εμείς τα αγγελάκια σταλμένα στην γη. Έλεος.

Escapist είπε...

StarsAre4ever, το συζητήσαμε και ξέρεις. ^__~

Φιλιά.

Weird Fairy είπε...

Συμφωνώσυμφωνώσυμφωνώ!
Δεν αντέχεται αυτή η κατάσταση...:/

Escapist είπε...

Weird Fairy, το ξέρω πως συμφωνείς. x'D

Εύη είπε...

Μερικες φορες οι ανθρωποι τεινουν να αναφερονται σε αλλους σε μια προσπαθεια να φανουν τα δικα τους λαθη μικροτερα και να ικανοποιησουν τον (σαπιο, δεν συμφωνεις?) εγωισμό τους μεσα απο κακοβουλα σχολια για τους γυρω τους.
Ομορφο αρθρο, γραφεις αληθειες:)

Escapist είπε...

Wild Rose, σάπια είναι γενικά η κοινωνία που ζούμε, οπότε βγάζει και σάπιους ανθρώπους.
Ευχαριστώ για το σχόλιο.

Φιλιά. ^__^

Little princess είπε...

ειληκρινα πολυ λαθος! κι οσο πιο συντομα το καταλαβουν τοσο πιο καλα θα ειναι! γιατι ειναι κριμα! καλη Ανασταση! :)