Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Nankurunaisa...

Everything in the end will be fine...


Όλα θα πάνε καλά. Όλα πάνε ήδη καλά. Ξέρω πως αργότερα θα γίνει πάλι κάτι που θα τα καταστρέψει όλα. Αυτό που μετράει όμως είναι το παρόν. Καλύτερα να το απολάυσω όσο μπορώ, έτσι;

Τις τελευταίες μέρες δεν ήμουν και πολύ καλά. Ο κολλητός μου είχε αλλάξει και αυτό δεν ήταν καλό ούτε για εμένα ούτε για εκείνον. Είχαμε πολλές μέρες να μιλήσουμε και σκεφτόμουν ότι κάτι έκανα και τον απομάκρυνα. Έριξα το φταίξιμο σε μένα πάλι. Χθες, πήγαμε σε ένα τοπικό λάιβ που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή και μου μίλησε, μου εξήγησε. Ήμουν σίγουρη ότι τον είχε επηρεάσει εκείνος...Ευτυχώς ξέκοψε. Κατάλαβε ότι του έκανε κακό και έγινε ξανά ο παλιός καλός Κ. Τον είδα να χαμογελάει ξανά. Είμαι τόσο χαρούμενη.

Άρχισα να ξανακάνω παρέα με την Κ. Πίστευα ότι  δεν το χρειαζόμουν. Όμως, είμαι χαρούμενη που κάνουμε και πάλι παρέα. Νοιώθω όμορφα. Δεν γίνεται να είναι όλα όπως τα θέλω, ας μην είμαι πλεονέκτρα. Μου φτάνει που μιλάμε και είμαστε καλά, και ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο.

Χθες, στο λάιβ, ήρθε και η Ε. Δεν είχα και πολλή όρεξη να πάω, αλλά μόλις την είδα κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να βαρεθώ. Δεν σταματήσαμε να μιλάμε. Η μουσική ήταν πάρα πολύ δυνατά και ο λαιμός μου ακόμα πονάει. Τ_Τ 
Χαλάλι όμως. Περνάω πολύ καλά όταν είμαι μαζί της. Είναι από τα πολύ λίγα άτομα που ξέρει τόσα για εμένα στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα κι έτσι μπορώ να της μιλάω για ό,τι με απασχολεί. Δεν θέλω να την χάσω.

Αύριο, θα πάω θάλασσα. Δεν είχαμε πρόθεση να πάμε, αλλά δεν πρόκειται απλά για ένα ταξιδάκι, πρόκειται για το πρώτο μου μύτινγκ! Αχά. Η Clary Fray (του ΧάριΓουορλντ ντε) μου είπε ότι θα πήγαινε διακοπές κοντά στην πόλη μου και εννοείται δεν έχασα ευκαιρία. Είμαι ενθουσιασμένη που οι γονείς μου δεν αρνήθηκαν. Θα την συναντήσω επιτέλους. Έχω λίγο άγχος. *blush* Αλλά θα περάσω τέλεια.-

Πίστευα ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι το χειρότερο μέχρι τώρα. Έκανα όμως λάθος. Έχω το προαίσθημα ότι θα είναι από τα καλύτερα. Και το εύχομαι, γιατί το χρειάζομαι. Καλή σας μέρα! *chu*7 σχόλια:

Liz είπε...

Καλημέρα Escapist!

Καλά να περάσεις με τη Μυρτώ. Β)
Α! Αγαπάμε Blood+ .-
Και Deadman Wonderland. :P


(Λίζα)

Fleur είπε...

Αντε,καλά να περάσεις με την Μυρτώ.:D

Τελικά εχθές όλοι σε λαιβ είμασταν.χαχ :P

Χαίρομαι που όλα πάνε καλά.:)

Φιλίαα!:)

Fleur είπε...

ααα,και ξέχασα να πω ότι το nankurunaisa είναι αγαπημένη λέξη.<3 :P

Escapist είπε...

Liz, ξέρω ποια είσαι. :P
Ευχαριστώ. ^__^
Εννοείται.-

Fleur, σ' ευχαριστώ πολύ. :D
Θα το χει η εποχή φαίνεται. :P
Ευχαριστώ. <3

Φιλιά κορίτσια. ^__^

Sinner είπε...

Ωωω, που θα βρεθείτε;
καλά να περάσετε κοριτσούδια! πράγμα σίγουρο δηλαδή, γιατί το ΧΓ και τα μέλη του, καθώς και τα μύτινγκς του είναι λατρεία.

Όντως, όμορφο καλοκαίρι και νομίζω πως επιτέλους αρχίζει να ξεδιαλύνει το τοπίο με το ποιοι είναι φίλοι μου και ποιοι όχι. :) Σου εύχομαι το ίδιοο;)

Φιλάκια!

Weird fairy είπε...

Έχει άγχος λέει. -.-
Θα περάσουμε τέλεια και θα θέλεις κι άλλο, εγγυημένα πράγματα. Β)
Καλό καλοκαίριιιι! Σε λίγο θα τα πούμε κι απο κοντά! <3

Φιλάκιααα!

Escapist είπε...

Sinner, βρεθήκαμε στο Σταυρό, κοντά στη Θεσσαλονίκη. *oho*
Και ναι, εννοείται πως περάσαμε πολύ όμορφα. Και ναι, δεν ήθελα να φύγω. Τ_Τ
Σου εύχομαι καλό καλοκαίρι. Ευχαριστώ!

Weird fairy, *wiii*
Ναι, δεν ήθελα να φύγω. Αλλά θα βρεθούμε σύντομα ξανά, είμαι σίγουρη. ^__~

Φιλάκια κορίτσια. <3