Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Hold on, be strong...


Ugh, you make me sick. Have some fire. Be unstoppable. Be a force of nature. Be better than anyone here, and don't give a damn what anyone thinks. There are no teams here, no buddies. You're on your own. Be on your own.


Νομίζω πως έχω αρχίσει να συμφωνώ με την Κριστίνα. Για όποιον δεν κατάλαβε, εννοώ την Κριστίνα από το Grey's Anatomy. Φαίνεται τόσο σκληρή και αναίσθητη. Σα να μην τη νοιάζει τίποτα. Κι έλεγα, μας πώς μπορεί να είναι έτσι; Κι όμως, έχω αρχίσει να την καταλαβαίνω. Θα ήθελα πραγματικά να γίνω σαν κι αυτή. Να μη με νοιάζει τίποτα και κανένας. Να προσπαθώ να γίνω καλύτερη και καλύτερη και να μη με νοιάζει τι λένε οι άνθρωποι για μένα. Να είμαι πάντα ο εαυτός μου και να χαίρομαι γι' αυτό. Θέλω να γίνω αναίσθητη. Γιατί τελικά, δεν μας έχουν κάνει να το νομίζουμε, αλλά είμαστε στ' αλήθεια μόνοι. Ναι, αυτή είναι η αλήθεια.

Φυσικά, δεν αντιλέγω. Υπάρχουν και αν όχι θα υπάρξουν άνθρωποι που νοιάζονται για εμάς και θέλουν να είμαστε χαρούμενοι με κάθε τίμημα. Όμως, στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία. Είμαστε μόνοι. Μόνοι. Κι αυτό δεν είναι κακό. Αντιθέτως, είναι καλό κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα θα είναι. 

Έχω βαρεθεί να περιμένω. Να περιμένω πότε θα φύγω μακριά από την κακία του κόσμου. Έχω βαρεθεί να περιμένω το πότε κάποιος θα καταλάβει τι αξίζω, αν αξίζω κάτι. Έχω βαρεθεί να δίνω και να μην πέρνω. Και ίσως επαναλαμβάνομαι. Αυτό όμως δίχνει ότι η κατάσταση είναι αμετάτρεπτη. Γι' αυτό θα πρέπει να το πάρω απόφαση και να κάνω αυτό που λέει η Κριστίνα: Be on my own. Αλλά θέλει μεγάλη προσπάθεια. Γιατί ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Πρέπει όμως να κάνω κάτι για τον εαυτό μου επιτέλους. Πρέπει, το χρειάζομαι.
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μιλούσα έτσι. Κι όμως, here I am. :)

Καλά να περνάτε αγάπες. Ja ne. ^__^




2 σχόλια:

Weird Fairy είπε...

Στ'αλήθεια νομίζεις ότι αν δε σε νοιάζει τίποτα θα είσαι καλά;
Να είσαι απλά ο εαυτός σου, χωρίς να προσπαθείς να γίνεις αναίσθητη!
Δε θα γίνεις χαρούμενη έτσι. Αν υπάρχουν άτομα που δε σε εκτιμούν, αγνόησε τους!
Περιτριγυρίζεσαι απο άτομα που θα σε καταλάβουν και θα σε αγαπήσουν, αν τους πλησιάσεις.
Είσαι εσύ και σ'όποιον αρέσεις! Αξίζεις πολλά... ωστόσο συχνά πρέπει να περιμένουμε για αν αναγνωριστούμε. Η υπομονή είναι αρετή.
Αξίζεις! Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις στον εαυτό σου δοκιμασίες, να γίνεις σκληρή, να αλλάξεις.
Δε θα είσαι ο εαυτός σου αν γίνεις σκληρή..
Φιλιά! see ya!

Escapist είπε...

Weird fairy, προσπαθώ! Και νομίζω πως τα καταφέρνω σιγά σιγά. Και το ελπίζω.
Ίσως. Απλά βλέπω ανθρώπους που είναι έτσι και είναι μια χαρά. Αλλά εγώ, όπως λες κι έχεις δίκιο, δεν θα είμαι καλά γιατί πολύ απλά δεν θα είμαι εγώ. :\
Γιατί να μην ήμουν σαν αυτούς; Όλα θα ήταν πιο εύκολα...
Η υπομονή είναι αρετή. Κι έχω υπομείνει τόσα πολλά όλον αυτόν τον καιρό. Και δεν αντέχω άλλο. Προσπαθώ, perkele. :\

Φιλιά!