Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Watashi wa baka desu.



I feel like crying now. I wonder why. I'm not even sad. But, I really, really feel like crying. It's happiness. I'm sure this is happiness. What else could it be?...


Όλως περιέργως, τις τελευταίες μέρες μου συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα. Μετά από τόσο καιρό μοναξιάς και απομόνωσης, επιτέλους νοιώθω όμορφα. Συνήθιζα να είμαι στενοχωρημένη και να κλαίω όλη μέρα στο δωμάτιό μου, χωρίς να έχω όρεξη ούτε για να φάω. Τώρα όμως, είμαι χαρούμενη. Είμαι χαρούμενη γιατί πιστεύω πως αξίζω να είμαι κι εγώ έστω για λίγο ευτυχισμένη. 

Ναι, είμαι χαρούμενη. Πολύ χαρούμενη. Κανείς δε μπορεί να πει το αντίθετο. Κι όμως, θέλω να κλάψω. Δεν ξέρω γιατί. Απλά μου έρχεται να κλάψω. Χωρίς να σκέφτομαι κάτι κακό ή καλό (βασικά ό,τι και να σκεφτώ, μου έρχεται να κλάψω), απλά τα δάκρυα κυλάνε. Και όταν γίνεται, νοιώθω ένα σφίξιμο στο στομάχι. Και δε μπορώ να σταματήσω. Ίσως με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα, ίσως έτσι φεύγει ένα βάρος από πάνω μου.  Ίσως πάλι είναι ορμονικό. Δεν ξέρω. Απλά δε μπορώ να βρω κάποιο λόγο...Γιατί είμαι τόσο χαζή; Τόσο καιρό ήθελα να είμαι χαρούμενη ώστε να σταματήσω να κλαίω, και τώρα που είμαι, ακόμα κλαίω. Αλλά γιατί; Γιατί; 



6 σχόλια:

Weird Fairy είπε...

Καλά ε; Κατάλαβα τον τίτλο χάρη στα λίγα ιαπωνικά που ξέρω! thanks to anime and the greek-japanese dialogues book!
Δεν είσαι χαζή ρε... κλαις επειδή είσαι μακριά μου... :/
(Εντάξει, σταματάω τις βλακείες)
Υποθέτω πως είναι ένας τρόπος να εκφράζεσαι... Τα δάκρυα δεν εκφράζουν μόνο λύπη! Αν νιώθεις ότι θες να κλάψεις, άσε τον εαυτό σου ελεύθερο! Μη πιέζεσαι και θα περάσει απο μόνο του... Μια φάση θα 'ναι, θα το δεις!

Φιλάκια γλυκιά μου! <3

Creepy Dreamer είπε...

Αχ μικρή μου... Θα περάσει! Μια φάση είναι που λέει και Φέρι :Ρ
Μια χαρά θα είσαι. :*

Escapist είπε...

Weird fairy, γι αυτό υπάρχει και το ίντερνετ. :P:
Το ξέρω πως τα δάκρυα δεν εκφράζουν μόνο λύπη, σίγουρα τα τωρινά μου δάκρυα δεν είναι λύπης!
Ελπίζω να περάσει γρήγορα. =\

Creepy Dreamer, το ελπίζω. =\

Ευχαριστώ κορίτσια μου. Φιλιά. *chu*

Fleur είπε...

Φάση είναι,θα περάσει.
Και συμφωνώ με την Μυρτώ ότι τα δάκρυα δεν εκφράζουν μόνο λύπη.;)

Φιλάκια πολλά!:)

Escapist είπε...

Fleur, σ' ευχαριστώ. Κι εγώ συμφωνώ. ^__^

Φιλιά. *chu*

Ανώνυμος είπε...

Μερικές φορές είναι αυτά που νιωθεις, σαν να σε πνίγει κάποιος. Το νιώθω μερικές φορες και εγώ. Αυτή η ησυχία σου είναι σαν να κλαις..